zuidastram

Studenten geven de master Spatial, Transport & Environmental Economics (STREEM) een uitstekende score op de onderdelen inhoud en toetsing. Beide onderdelen scoren ‘++’, de maximaal haalbare score. Dat blijkt uit de Keuzegids 2023*, die donderdag 9 maart is verschenen. Wederom een opsteker, afgelopen oktober werd de bronzen medaille door EW Beste Studies aan STREEM toegekend.

Milieukwesties, stedelijke ontwikkeling, transport en vastgoed binnen een economische context

Opleidingsdirecteur Hans Koster: “Het ontvangen van een goede evaluatie voor de master, met name op het gebied van programma-inhoud, is geweldig nieuws. Het is niet echt verrassend, gezien de Vrije Universiteit Amsterdam een van de beste en grootste onderzoeksgroepen ter wereld huisvest die zich bezighouden met milieukwesties, stedelijke ontwikkeling, transport en vastgoed binnen een economische context. Veel van de meest urgente mondiale vraagstukken – zoals klimaatverandering, de betaalbaarheid van huisvesting en groeiende ruimtelijke ongelijkheid – vinden precies plaats op het snijvlak van deze vier gebieden. Daarom bereidt het kiezen van de Master Spatial, Transport & Environmental Economics studenten voor om deze problemen rechtstreeks aan te pakken.”


*De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. In de Keuzegids beoordelen masterstudenten jaarlijks hun opleidingen op inhoud, docenten, toetsing, voorbereiding loopbaan en sfeer.